Levering

Når vi har modtaget din ordre

Så snart vi har modtaget din ordre, sender vi en bekræftelse til din mail. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, skal du tjekke om mailen er røget i dit spamfilter.

Har Nemos Bibliotek selv lager?

Ja. Vi har lager i Risskov. Det er her vi behandler ordrer, pakker og sender.

Hvem sender I pakken med?

Vi bruger PostNord til at fragte din pakke fra lageret ud til nærmeste posthus/pakkeboks – hvor du selv skal afhente den.

Kun ved større ordrer kan der bestilles specialfragt – det skal altid ske ved at kontakte os på webshop@nemosbibliotek.dk

Får jeg pakken leveret til min dør?

Nej – som udgangspunkt leveres din pakke til nærmeste posthus, hvor du selv skal sørge for at afhente.

Vi har valgt den løsning, fordi det er den mest fleksible overfor dig som bruger. Samtidig er vores erfaring, at der er et stort antal returvarer, hvis bøger sendes direkte til postkassen, hvor den eventuelt ikke kan leveres pga. plads.

Hvor hurtigt leverer I?

Som udgangspunkt skal du regne med at modtage din pakke 1-3 hverdage efter du har bestilt hos os.

Har du forudbestilt en titel, bliver den sendt som aftalt ved køb.

Vi ekspederer ikke ordrer i weekender og helligdage, så hvis du f.eks. bestiller fredag kl. 14, kan du forvente at modtage din pakke tirsdag eller onsdag i den efterfølgende uge.

Trækker I penge, før I sender?

Nej. Det gør vi ikke. Afhængig af hvilken betalingsform du benytter (MobilePay, kreditkort/debitkort) kan beløbet godt være “reserveret” i din bank, men vi trækker aldrig pengene, før ordren er sendt.

Hvad hvis min vare er udsolgt?

Hvis din vare ikke findes på vores lager, så giver vi besked hurtigst muligt. Som regel indenfor få timer. Og så annullerer vi selvfølgelig blot ordren og trækker ingen penge hos dig.

Det sker meget få gange i løbet af et år, da vi holder øje med lageret hver dag.

Kan jeg følge min pakke undervejs?

Ja. Vi oplyser mail + telefonnummer til PostNord, så de kan orientere dig om pakkens vej.

Vi har også mulighed for at sende et track & trace nummer til dig manuelt, hvis du skriver til webshop@nemosbibliotek.dk og sender dit ordrenummer med.

Bliver ordrer sendt i én eller flere pakker?

Som udgangspunkt sender vi i så få pakker som muligt.

Sommetider bliver en bestilling på f.eks. 4 bøger, sendt i to forskellige pakker. Det afgøres på lageret og af hensyn til fragtomkostninger.

Særlige regler for Modtagerflex

Hvis din adresse er tilmeldt PostNord Modtagerflex må de lægge dine pakker på et sted, som er aftalt med dig. Her gælder så, at ansvaret for pakken er din som modtager.

Langt de fleste af vores ordrer sendes til afhentningssted/posthus, og det er derfor sjældent, at PostNord Modtagerflex benyttes.

Kan min nabo tage imod pakkerne?

Nej, som udgangspunkt kan vi ikke håndtere specialordrer som “må lægges ved garage” eller “stilles bag naboens altankasse”.
Har du et specifikt behov for at få leveret en pakke på et særligt tidspunkt eller særligt sted, skal du ALTID skrive til webshop@nemosbibliotek.dk først

Hvad hvis jeg ikke er hjemme, når min pakke kommer?

Som udgangspunkt sendes alle ordrer til pakkeboks, så du selv kan planlægge afhentningen.

I de få tilfælde hvor pakken leveres direkte til din adresse, vil den blive leveret i din postkasse – også selvom du ikke er hjemme.

Det samme gælder hvis du har Modtagerflex, hvor de f.eks. kan lægge pakken i en garage eller skur.

Hvis du ikke har Modtagerflex og din postkasse er for lille, bør PostNord give besked til dig – f.eks. ved at lægge en seddel i postkassen – hvis de har forsøgt at aflevere en pakke uden held. Her vil pakken så blive taget med til dit lokale posthus/udleveringssted. Det er typisk et supermarked, kiosk eller brugs. Det er dit ansvar som modtager, at du ikke smider pakkesedlen ud med fx reklamebunken eller aviser. Tjek derfor altid en ekstra gang.

Jeg er helt forvirret – kan jeg ikke få hjælp hos jer?

Jo, selvfølgelig kan du det 🙂

Du skal blot skrive til os på webshop@nemosbibliotek.dk med dit navn eller ordrenummer, så kan vi finde ud af, hvor ordren er henne.